2010-04-25
 17:45:57

Paradise Hotel DK

Paradise Hotel är så sjukt underhållande. Har börjat följa det danska slaviskt =) För er som vill se på det går det på danska tv3 och ni som har visat guld har kanalen, går varje kväll 22:00. Okej dom pratar danska så man ska kanske förstå danska för att se på det. Men danskan är inte riktigt mitt problem längre ;) Desutom är Peter riktigt läcker!


Hon i blå baddräckt tycker att det bara är Angelina Jolie som ser bättre ut en henne, vet inte riktigt om jag håller med!

2010-04-23
 11:30:38

Ojoj en vecka sedan jag tittade in!

Har haft mycket att göra, har inte alls haft mycket ledigt sedan jag kom hem från österrike, hade ju hoppats på lite semester och få vila lite i alla fall!
Men det har varit fullt upp och min träning har verkligen fått lida av det den senaste veckan och nu är det inte långt kvar innan jag ska till turiket och träffa alla andra guider igen =)
Anledningen till att jag har lite svårt att blogga är för att min gamla skrot dator inte vill koppla upp sig på internet hemma. Har inget problem på andra ställen och våra andra dator fungerar bra. någon som vet vad som kan vara fel?
Nej nu är det dags för lite brunch =)
Ska försöka skriva lite oftare!
2010-04-16
 13:27:42

16/4 - 2010

Om några timmar bär det av till Hunnebostand. Första gången på nästan 6 månader som jag är uppe och tittar till affären. Mamma och lillebror har varit så snälla och passat den åt mig då jag har varit borta, men nu är The Big Boss back in town ;)
Bilder från November =)
2010-04-15
 14:28:58

Idag...

Idag tog jag faktiskt sovmorgon, inte för att det var planerat, men ibland blir det bara så. Har inte så mycket planerat för idag. Har bankat in pengar så det blir att betala lite fakturor. Laga mat till familjen och sedan är det bara att ta tag i träningen. Man går upp allt för mycket då man jobbar som guide så träning är verkligen något som jag behöver nu.
Glöm inte att kolla in inlägget nedanför!




Sofia
2010-04-14
 14:05:31

The Beautiful Life


Någon mer en jag som sett men inte förstår? Serien blev inställd efter bara 2 avsnitt på grund av låga tittar siffror. Själv var jag fast efter första avsnittet. TBL handlar om ett gäng som försöker lyckas som modeller i New York. Huvudrollsinnehavarna är The OC stjärnan Mischa Barton och från Summerland Sara Paxton, med flera. Ashton Kutcher är en av skaparna till serien. Stjärnfyllt minst sagt!


Eftersom TBL har fått riktigt många fans den senaste tiden på grund utav att avsnitten har blivit utlagda på youtube tack vare sponsring från olika företag, är serien inte helt död än.


TBL behöver nu din hjälp för att överleva, för att göra mer avsnitt behövs mer sponsorer därför behövs det mer som följer deras youtube sida. http://www.youtube.com/watch?v=mdtwvmFlhz8 Länken här leder till det första avsnittet. Titta och njut av gillar ni det, glöm inte att börja följa sidan. Eller om ni bara vill vara snälla och hjälpa alla oss TBL fans ute i världen ;)


2010-04-14
 11:13:24

Hemma i götet!

Har nu varit hemma i några dagar, men har problem med internet på min datort så har nu fått fixa en liten nödlösning. Ej trådlöst, så jag sitter fast i köket ;)
Har hunnit packa upp allt, lite kaos på rummet fortfarande. Jag har också hunnit träffa Carro, vilket var det viktigaste och på fredag är det hunnebo som gäller. Mitt schema är fullt, and I love it.
Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera nu när jag ä hemma.
Ha en bra dag så skriver jag lite senare ;)
Zeller See och Grand Hotell i Zell am See

Sofia
2010-04-10
 18:42:22

Snart hem!

Sitter och väntar på bussen, den kommer om en timma. Killarna har redan åkt hem, så det är tomt. Även om jag längtar hem så har jag så blandade känslor. Zell am See är hem och har varit det i 6 månader, jag ska hem till sverige, svenskar och svenskan. Det första och sista gillar jag =)
Få sova i min egna säng och åka till Hunnebo och få kolla till Glassboden.
Som ni märker är jag lite smådeppig nu, men det går över ;)
Sofia
2010-04-09
 22:01:00

Välkommen!

Välkommen hit till min nya blogg! Tänkte att det var tid att starta en ny blogg. Inte för att jag inte tyckte om den gamla, utan jag kände att jag behöver en ny start. Här får ni följa mig genom min vardag. Vad jag nu en hittar på. Jag spenderar ca 6 månader om året i Österrike som reseledare. Men mitt stora intresse är att driva egna företag och gå min egna väg. På sommaren driver jag ett eget café och inredningsbutik. Men detta är bara början!

 

Så efter att spenderat allt för lång tid med att försöka komma på ett namn är jag nu här för att stanna! Jag hoppas att ni kommer fina något som ni gillar i bloggen!